BEECKK traineeprogramma

Als trainee bij BEECKK Ruimtemakers maak je in een jaar tijd kennis met BEECKK, het werkveld en jezelf. In projecten bij verschillende gemeentelijke opdrachtgevers ondersteun je onze ervaren projectleiders waarbij je een gezonde dosis verantwoordelijkheid krijgt. Voor jou de ideale manier om werkervaring op te doen met goede begeleiding, voor ons een goede gelegenheid om jou en je kwaliteiten te leren kennen. Tegelijkertijd doorloop je met je collega-trainees een door ons opgesteld traineeprogramma. Hierin ontdek en ontwikkel je persoonlijke kwaliteiten met coaching en doe je tijdens verschillende modules kennis op over specifieke onderwerpen.

Voor wie?

Wil jij waardevol bijdragen, persoonlijke ontwikkeling en een positieve werkomgeving? Ben jij academisch opgeleid en onlangs of bijna afgestudeerd als planoloog, sociaal geograaf of bestuurskundige (of heb je een vergelijkbare studie gevolgd)? En wil je werken op het snijvlak van overheid en private sector aan projecten op het gebied van wonen, leefomgeving, duurzaamheid en stedelijke ontwikkeling? Dan is het BEECKK traineeprogramma voor jou!

Lees hier meer over de verschillende modules van het traineeprogramma.

Ook trainee worden bij BEECKK?

We starten twee keer per jaar met een aantal trainees. Op vrijdag 10 juli organiseren we weer een talentendag op ons kantoor in Eindhoven waarbij je kennis kunt maken met BEECKK en wij met jou en je kwaliteiten. Wil jij je aanmelden voor deze talentendag? Stuur dan voor 1 juli een mailtje met een korte motivatie en je cv naar wordookruimtemaker@beeckk.com.

Heb jij vragen over het traineeprogramma of de talentendag neem dan contact op met Sjoerd Willems via sjoerdw@beeckk.com of 0640382542.