Els Meulendijks

Mogelijkmaker

Strategisch denken en dat vertalen naar praktisch handelen zie ik als de basis van mijn werk. Het achterhalen van ‘de vraag achter de vraag’ en het zoeken van eenvoudige oplossingen voor complexe problemen geeft mij energie. Mijn interesse gaat uit naar het begeleiden van projecten en processen waarin het gaat om vernieuwing, samenwerking en afstemming van verschillende belangen en ideeën.

Ik typeer mezelf als iemand met een enthousiasmerende pragmatische aanpak die resultaat voorop stelt, zonder daarbij de omgeving uit het oog te verliezen. Ik kom goed tot mijn recht als aanjager van verandering en denk graag in mogelijkheden. Ik ga nieuwe uitdagingen niet uit de weg en ben daarin vindingrijk en vasthoudend.

Roëlle over Els

Els produceert meer nieuwe en innovatieve ideeën in een uur dan de meeste van ons in een week. Daar laat ze het gelukkig niet bij, ze zet deze ideeën ook moeiteloos om in een pragmatische aanpak en speelt daarbij goed in op wat een organisatie kan en nodig heeft. Op die manier maakt ze complexe problemen simpel. Naast haar creativiteit waardeer ik Els ook om wat ze mij heeft geleerd. Ze gaf mij voldoende ruimte om te groeien in mijn rol als projectleider maar bleef altijd beschikbaar als vangnet.

06 48465826
ELS@BEECKK.COM
LINKEDIN