Jasper Marijnissen

kansenmaker

Strategie vertalen naar uitvoering is wat mij energie geeft als ruimtemaker. De groeiende complexiteit van ruimtelijke en maatschappelijke vraagstukken daagt mij uit om naar creatieve oplossingen te zoeken, waarbij samenwerking het sleutelwoord is. Ik draag bij door het zien van en inspelen op kansen. Bij BEECKK kan ik mezelf ontwikkelen als ruimtemaker om deze uitdaging te vervullen. Om te ontspannen lees ik een goed boek of luister ik naar muziek.

Koen over Jasper

Jasper heeft als junior projectleider al veel ervaring opgedaan in diverse plannen bij verschillende gemeenten. Hij weet zich nieuwe informatie snel eigen te maken en gaat voortvarend van start. Hij werkt zelfstandig en nauwkeurig en weet snel tot de kern door te dringen. Zijn ervaring bij andere opdrachtgevers en projecten komen dan vaak goed van pas. Zijn enthousiasme moet zelfs wel eens geremd worden als collega’s bij gemeenten nog moeten wennen aan zijn doortastende aanpak en de gevolgen van het initiatief waaraan gewerkt wordt.

Jasper is sociaal en leergierig en heeft goede kennis van zaken. Hij is geïnteresseerd in zijn omgeving, de gemeente waar hij werkt en zijn collega’s en zit nooit verlegen om een praatje. Zoals ze in Eindhoven zouden zeggen; Jasper kunde er goed bij hebben!