Koen Antonise

Mooimaker

Het mooiste aan mijn werk is het realiseerbaar maken van dromen van betrokkenen bij gebiedsontwikkeling. Ik neem graag alle wensen mee waarbij het belangrijk is goed te luisteren naar wat mensen echt willen. Als het dan lukt om iedereen mee te krijgen in een project geeft dat een kick. Ik werk graag in uiteenlopende complexe ruimtelijke vraagstukken met diverse stakeholders. Samen aan een nieuw gebied werken is het mooiste wat er is.

Na het werk sport ik graag en bezoek ik sportwedstrijden. Ook reis ik veel waarbij ik graag afwissel tussen culturele (steden)trips en het bezoeken van bijzondere natuur.

Jasper over Koen

Koen heeft jarenlange ervaring bij gemeentes en dat merk je meteen. Hij weet goed hoe de lijntjes lopen en kan in één oogopslag zaak van bijzaak scheiden. Koen is amicaal en is goed aanspreekbaar, hij begrijpt goed wat de meerwaarde is van een informatief gesprek met een collega en weet een prettige werksfeer te creëren. Koen is al snel een ‘vaste waarde’ bij iedere gemeente waarbij hij werkt.