VACATURE RUIMTEMAKER

BEECKK Ruimtemakers werkt vanuit drie monumentale, industriële panden in Eindhoven, Rotterdam en Arnhem aan de ruimtelijke ontwikkeling van Nederland. Wij lopen warm voor onderwerpen als woningbouwversnelling, energie en Omgevingswet. Er gebeurt veel in onze teams en we zijn erg ambitieus.

Wij zoeken zelfstandige adviseurs en/of projectmanagers met een aantal jaren werkervaring in de ruimtelijke ontwikkeling. Daarnaast bouw je mee aan het team. Dat doe je samen met een aantal toppers en cultuurdragers van BEECKK. Je komt uit de regio, hebt een eigen visie op het vakgebied en ziet de kansen!

Jij, adviseur/projectmanager ruimtelijke ontwikkeling

Waar ben je goed in? Je neemt verantwoordelijkheid voor de voortgang en kwaliteit van ruimtelijke projecten, je staat voor een slim en soepel proces. Je adviseert beslissers, stuurt het projectteam aan en geeft inwoners en ondernemers een rol. Bij ons werk je niet alleen aan de projecten voor onze opdrachtgevers (met name gemeenten) maar geef je ook vorm aan de ontwikkeling van het team met bijvoorbeeld kennisontwikkeling, marktontwikkeling, coaching, strategie of uitvoering.

Wij, BEECKK Ruimtemakers

In 2007 zijn wij gestart met een kleine club mensen die hun keuzes steeds vanuit het perspectief van de werknemer maakten; waardevol bijdragen, persoonlijke ontwikkeling en een positieve omgeving staan daarbij centraal. Inmiddels hebben wij ruim twintig collega’s die in drie volwaardige teams aan de bal zijn. Wij bieden een omgeving waar mensen boven zichzelf uitstijgen!

Solliciteren
Voor ons zijn twee zaken van belang: dat je matcht met de cultuur van BEECKK én dat je weet wat je wilt en kunt om onze teams te versterken. Lijkt je dit wat? Stuur dan je sollicitatie naar wordookruimtemaker@beeckk.com.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Rens Boersma op 06-12090543 of rens@beeckk.com.