de BEECKK academie

Bij BEECKK hebben we veel ervaring met persoonlijke en professionele ontwikkeling én kennis van inhoud en proces. Met de BEECKK Praktijkacademie vertalen we die kennis en ervaring naar toegankelijke en praktische trainingen voor professionals en managers in het ruimtelijk domein van de publieke sector.

Hoezo Praktijkacademie?

Wij zijn geen opgeleide docenten maar werken dagelijks in het ruimtelijk domein. Wij doen onze kennis dus op in de praktijk en delen deze graag met onze opdrachtgevers om hen een stap verder te brengen. En ook met jou! We delen onze kennis op een prettige en praktische manier met alle aandacht voor jou en jouw praktijk. In al onze trainingen werken we met voorbeelden en casussen uit de praktijk om kennis goed toepasbaar te maken. Er zijn meerdere docenten aanwezig om ruime persoonlijke aandacht te geven. Het doel van iedere training is kennis overdragen en uitwisselen en het creëren van een concrete aanpak. Door die concrete aanpak kun je direct met de kennis en vaardigheden aan de slag, persoonlijk en in je organisatie.

ONze trainingen

De BEECKK Academie bestaat uit verschillende trainingen waarbij we onderscheid maken tussen drie richtingen:

  1. inhoudelijke (urgente) opgaven
  2. grip op ruimtelijke projecten
  3. ontwikkelen van gedrag en vaardigheden.

Het programma is flexibel. De trainingen zijn los van elkaar te volgen en te combineren tot een persoonlijke opleiding op maat. Bekijk ons trainingsaanbod. 

INCOMPANY/MAATWERK MOGELIJKHEDEN

Ons aanbod is ook incompany beschikbaar. We denken graag met je mee hoe we de training voor jouw organisatie of team geschikt kunnen maken. Er is altijd maatwerk mogelijk. Neem voor meer informatie contact op met Hans van den Biggelaar (Hans@beeckk.com).