Beeckk op proef

Wil je meemaken hoe wij werken? Neem ons op proef en kom een dagje naar het Klokgebouw in Eindhoven, Het Industriegebouw in Rotterdam of OK72 in Arnhem. Monumentale, industriële gebouwen voor creatieve industrie, design en innovatie.

Wij combineren een bezoek aan deze bruisende plekken met een workshop over een actueel onderwerp uit je eigen praktijk. Het programma bestaat uit een korte excursie, lekker eten en een workshop. Jij bepaalt het onderwerp van de workshop, wij zorgen voor de voorbereiding. Wij kijken met een frisse blik naar je vraagstuk, stellen kritische vragen en brengen onze ervaring in. Het vraagstuk kan bijvoorbeeld een plan van aanpak zijn voor een maatschappelijke opgave of een versnelling van besluitvorming, teambuilding, financiële optimalisatie van een plan,  visieontwikkeling,  agendabepaling of de evaluatie van een project. Wat het ook is, wij zorgen ervoor dat je een resultaat hebt waar je mee vooruit kunt.

Van harte welkom dus in het Klokgebouw in Eindhoven, Het Industriegebouw in Rotterdam of OK72 in Arnhem. Vind je het prettiger of praktischer om de workshop op je eigen locatie te doen, dan komen wij graag naar je toe

Ben je geïnteresseerd? Bel met Marjan op nummer 06-12373874 of stuur een mailtje naar marjan@beeckk.com.