WERKPLEZIER

Wat ons drijft
BEECKK staat voor resultaat én werkplezier. Wij zorgen voor een werkomgeving waar mensen zich vrij voelen, waar ze zichzelf kunnen ontwikkelen en waar ze het beste uit zichzelf halen. Dit noemen we ruimtemaken met karakter!

Ruimtemaken met karakter
Onze mensen zijn stoer, opgewekt én oprecht. In ons werk staat de mens altijd centraal; of het nu de bewoner is van een stad of dorp, of het nu gaat om onze opdrachtgever of een van onze eigen mensen. We maken het verschil met: anders denken en durven doen. Dit zie je terug in de manier waarop we werken: transparant, dichtbij, rechttoe rechtaan, met de borst vooruit en met een grote glimlach.

Onze kernwaarden 
Onze werkomgeving is gebaseerd op vier pijlers. Onze eerste pijler is vrijheid. Als BEECKKer heb je mogelijkheden zelf te kiezen, ben je baas over je werk en organiseer je  een goede balans tussen werk & privé. De tweede pijler is verantwoordelijkheid. Iedereen die bij BEECKK werkt is verantwoordelijk voor het resultaat en  het werkplezier, zowel voor jezelf als met elkaar. Vertrouwen in jezelf en de ander is de derde pijler. Wij starten onze relaties  altijd op basis van vertrouwen.
Tot slot de laatste pijler: ontwikkelperspectief. Bij BEECKK denk je mee, zie je mogelijkheden en kansen én lever je je bijdrage aan de uitvoering ervan. Hierdoor blijven wij positief, oplossingsgericht en nieuwsgierig, gecombineerd met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. En dat merken onze opdrachtgevers!