Talentenprogramma

Als talent bij BEECKK Ruimtemakers maak je in een jaar tijd kennis met BEECKK, het werkveld en jezelf. In projecten bij verschillende gemeentelijke opdrachtgevers ondersteun je onze ervaren projectleiders waarbij je een gezonde dosis verantwoordelijkheid krijgt. Voor jou de ideale manier om werkervaring op te doen met goede begeleiding, voor ons een goede gelegenheid om jou en je kwaliteiten te leren kennen. Tegelijkertijd doorloop je met je collega-talenten een door ons opgesteld talentenprogramma. Hierin ontdek en ontwikkel je persoonlijke kwaliteiten met coaching en doe je tijdens verschillende modules kennis op over specifieke onderwerpen.

Talenten die je voorgingen vertellen over hun ervaringen:

Voor wie?

Wil jij waardevol bijdragen, persoonlijke ontwikkeling en een positieve werkomgeving? Ben jij academisch opgeleid en onlangs of bijna afgestudeerd als planoloog, sociaal geograaf of bestuurskundige (of heb je een vergelijkbare studie gevolgd)? En wil je werken op het snijvlak van overheid en private sector aan projecten op het gebied van wonen, leefomgeving, duurzaamheid en stedelijke ontwikkeling? Dan is het BEECKK talentenprogramma voor jou!

Ook talent worden bij BEECKK?
We starten een of twee keer per jaar met een aantal talenten. We houden daarvoor een talentendag waarbij je kennis kunt maken met BEECKK en wij met jou en je kwaliteiten. De volgende talentendag is nog niet ingepland, we houden je hiervan op de hoogte via deze website.

Heb jij vragen over het talentenprogramma of de talentendag neem dan contact op met Nicole Hanneman via nicole@beeckk.com of 0619486843.