12 mei 2022

Ruimtemaken met karakter #Christel

Bij BEECKK vertellen we graag wat ruimte maken met karakter voor ons nou inhoudt, deze keer is het de beurt aan Christel Dillen!

Ruimte maken met karakter kun je op verschillende manieren doen, binnen BEECKK doen we dit allemaal op onze eigen manier. Voor mij als Vaartmaker zit dat in het zorgen voor structuur en dat zaken op rolletjes lopen. Ook de communicatie, het bewaken en uitbouwen van onze huisstijl en het organiseren van evenementen is waar ik me dagelijks met veel enthousiasme en betrokkenheid voor inzet.

Geen enkele dag is hetzelfde en dat houdt me scherp om op nieuwe ideeën te komen. Die ideeën gebruik ik om samen met mijn collega’s (verder) te bouwen aan een sterke club waarin we elkaar blijven uitdagen om zo het beste uit onszelf te halen!