7 oktober 2020

Thuis bij BEECKK Ruimtemakers

Op de kop af een half jaar geleden begon ik 1 april 2020 aan een nieuw avontuur bij BEECKK Ruimtemakers. In dit artikel deel ik graag mijn ervaringen en eerste indrukken; ik voel me namelijk echt thuis bij BEECKK Ruimtemakers!

Warme jas

“Bij ons staat de mens centraal” vertelde oprichter Hans van den Biggelaar mij bij een eerste kennismaking. Oprechte aandacht voor je teamleden, opdrachtgevers en partners waarmee we samenwerken. Dat voel ik vanaf dag één. Van Jorn en Hans krijg ik vanaf mijn start veel vrijheid en ruimte om te ondernemen. Resultaat en werkplezier gaan hier echt hand in hand. En dat alles in een heel prettige, onderlinge sfeer. Er is veel creativiteit, een hoge betrokkenheid en er wordt veel gelachen. Zo maakten we al twee video-offertes en ben ik betrokken bij het opzetten van een nieuwe website voor een soepele en prettige interne communicatie. BEECKK Ruimtemakers zit voor mij als een warme jas.

Brainport regio

Steeds vaker merk ik dat ik goed op mijn plek zit op Strijp-S. Na mijn vorige avontuur in het VideoLab opereer ik nu vanuit de 5e verdieping van het Klokgebouw aan projecten en kansen in de boeiende Brainport regio waarin we actief samenwerken in het spanningsveld tussen overheid, onderwijs en bedrijfsleven. Letterlijk met uitzicht op de regio. In veel ruimtelijke ontwikkelingen kunnen we als BEECKK Ruimtemakers echt waarde toevoegen: in de woningbouwversnelling, bij leegstand en transformatie van centrumgebieden, in mobiliteitsvraagstukken, de energietransitie en ook de omgevingswet. Zo werk ik zelf aan een marktselectie voor een nieuwe woonwijk in de gemeente Cranendonck, ben ik gevraagd voor een soortgelijke klus in De Kempen en hebben we onlangs een fraaie offerte voor de ontwikkeling van Strijp-S uitgebracht. Projecten waar onze mensen het verschil kunnen maken!

Aanvoerdersband

Sinds april ben ik als aanvoerder van team Eindhoven ook bezig om samen een hecht team te vormen. Uiteindelijk willen we bij BEECKK groeien naar drie volwaardige elftallen. En op dit moment breiden onze teams al uit. Dat betekent op zoek naar talent, scouten van nieuwe mensen, kleedkamergesprekken voeren en samen met de teams aanvalsplannen maken. Een rol die erg goed bij me past. Leuk ook om te doen samen met Wieteke en Rens en onze teams in Arnhem en Rotterdam. Trouwens, in Rotterdam zoeken we nog een aanvoerder! Iets voor jou? Ik vertel je er graag meer over!

Bekijk de vacature voor aanvoerder van ons Rotterdamse team!