18 juni 2019

(AAN DE) SLAG BIJ ARNHEM

7 juni: de BEECKK-EXCURSIE 2019!

Elk jaar organiseren we een excursie waarbij een goede balans is tussen een leerzaam, inhoudelijk programma dat wordt afgewisseld met lekker eten, borrelen en ontspanning.

Aangezien we een team in Arnhem aan het ontwikkelen zijn, was het een logische keuze om onze collega’s mee te nemen naar de bruisende steden Nijmegen en Arnhem!
De dag begon met een heerlijk kop koffie bij First Things First op het Honigcomplex met een kort woordje over deze koffiebar met duurzame zelfgebrande koffie. Hierna leidde kwartiermaker Maarten de Wolff ons rond over de oude fabrieksterreinen Vasim en NYMA. Maarten vertelde wat er nodig is om van deze terreinen creatieve broedplaatsen te maken. Dankjewel @Maarten de Wolff voor jouw heldere toelichting op deze mooie uitdaging!

In Arnhem was het iets avontuurlijker: het water op! Of, nou ja, op de boot over de Rijn varen en genieten van hapjes en drankjes mét uitgebreide toelichting over de operatie Market Garden. Immers is Arnhem internationaal bekend van deze verloren slag tijdens de Tweede Wereldoorlog.

We sloten de dag af met nog meer lekker eten en drinken en een korte tour door Arnhem. Al met al een geslaagde dag, op naar de volgende BEECKK-dag!