30 oktober 2023

BEECKK RUIMTEMAKERS IS FD GAZELLE 2023

Bij BEECKK werken we al vijftien jaar samen aan een gezonde groei. Wij hebben de afgelopen jaren geleerd hoe je groter kunt worden met behoud van je eigen cultuur. We zijn een hechte club met sterke teams in Rotterdam, Arnhem en Eindhoven. Voor de tweede keer op rij is onze groei niet onopgemerkt gebleven. Ons 15-jarig jubileumjaar wordt omlijst met een FD-Gazelle award 2023! Dé awards van Het Financiële Dagblad voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de twintigste keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. BEECKK is één van de 1003 snelst groeiende bedrijven van Nederland in de regio Zuid en categorie klein. Op 23 november gaan we naar de prijsuitreiking in Amsterdam, waar alle prijswinnaars bij aanwezig zijn.

We zijn trots op alle BEECKKers, het gehele team, we hebben dit samen voor elkaar gekregen. Samen gezond groeien en blijven ontwikkelen vinden we belangrijk, met aandacht voor elkaar. Onze ambitie voor de komende jaren blijft onveranderd: met nog meer maatschappelijke betekenis bijdragen aan de complexe ruimtelijke opgaven van Nederland.

Dank aan alle opdrachtgevers en partners voor het vertrouwen.