17 april 2018

Inloopavond moskee is het einde en een begin

Op donderdag 12 april 2018 vond de inloopavond plaats over de nieuwbouwplannen van een moskee aan de Olof Palmelaan in Zoetermeer.

Een goede bijeenkomst. Het moskeebestuur en de architect hebben hun bouwplan gepresenteerd en de gemeente kon uitleg geven over de bestemmingsplanprocedure en vragen beantwoorden over onder meer parkeren. Stichting ICZ had lekkere hapjes en Marokkaanse thee geregeld. Geïnteresseerden waren veelal enthousiast over het ontwerp en er waren vragen over parkeren en mogelijke overlast.

Ik was afgelopen jaar in opdracht van Gemeente Zoetermeer projectmanager voor onder meer deze ontwikkeling. In verband met mijn werkzaamheden voor andere opdrachten is mijn inzet in Zoetermeer gestopt. Eind maart heb ik de activiteiten voor de moskee overgedragen.

Voor een goede overdracht was mij gevraagd om langer te ondersteunen. Hierdoor was ik aanwezig bij de inloopavond en hebben we gezamenlijk mensen mogen informeren over de plannen en het beoogde vervolg. Een mooie afronding van mijn werkzaamheden in Zoetermeer! Het einde voor mij en het begin van het vervolg.