The Duke

Ontwikkeling hotel en Businessclub The Duke

Aanleiding

Businessclub The Duke in Bernheze wilde haar concept uitbreiden met de realisatie van een 5 sterren  hotel met congresruimte. Zo kunnen de gasten van The Duke naast het slaan van een balletje (golf) en heerlijk dineren, ook blijven overnachten. Het hotel heeft in 2017 haar deuren geopend.

Belang

Businessclub The Duke staat in de top van wat in Nederland te bieden is aan golffaciliteiten. Om aan de top te blijven moet je blijven vernieuwen en investeren. De ontwikkeling van het hotel is van essentieel belang hiervoor. Voor The Duke is gebiedsontwikkeling geen dagelijkse kost. Wij stonden The Duke bij en zorgden voor een soepel en snel proces.

Centrale vraag

Welke planologische procedures en onderzoeken zijn nodig om te komen tot een voortvarende ontwikkeling van het hotel?

Hoe maakte onze aanpak het verschil?

Het ontzorgen van The Duke staat voorop. Dat deden wij door vooraf de risico’s goed in te schatten en een heldere planning te maken. De problemen die wij in het proces tegenkwamen lossen wij op. Wij vertegenwoordigden het belang van The Duke en deden dat in goed overleg met de gemeente door ook oog te hebben voor hun belangen. Wij stuurde alle partijen aan en hielden The Duke op de hoogte van de voortgang.

Wat vond de opdrachtgever?

The Duke waardeerde de grote betrokkenheid en de pragmatische werkwijze. Daarnaast vonden ze het fijn dat ze één aanspreekpunt hebben, die hen op hoofdlijnen meeneemt in het proces.