1 maart 2018

Koen maakt ruimte in Neerijnen

De gemeente Neerijnen gaat per 1 januari 2019 fuseren met de gemeenten Lingewaal en Geldermalsen tot de gemeente West-Betuwe. Om voortgang in enkele woningbouwprojecten te borgen en goede afspraken met initiatiefnemers te maken is BEECKK gevraagd de projectleiding op zich te nemen. Sinds begin februari werk ik dan ook aan een aantal uitdagende projecten waarvan sommige al een lange voorgeschiedenis kennen. Met een frisse blik en nieuw enthousiasme probeer ik vooruitgang te boeken zodat belangrijke stappen gezet kunnen worden richting uitvoering en de nieuwe gemeente voortvarend verder kan gaan.

Neerijnen is een kleine gemeente met 12,000 inwoners verdeeld over 11 dorpen met ieder zijn eigen identiteit. In elke kern spelen leefbaarheidsdiscussies en daarom is ook in de gemeenteraad besloten dat er in elke kern gebouwd moet worden. De projecten waar ik aan werk spelen zich dan ook af in verschillende kernen, zoals in Tuil, Haaften, Ophemert en Waardenburg. De plannen bevinden zich in diverse stadia van ontwikkeling, van planvorming tot uitvoering in samenspraak met omgeving en bestuur.

Ben je benieuwd naar de voortgang of aanpak in deze projecten? Bel me of kom langs in het gemeentehuis en tevens Kasteel Neerijnen!