13 mei 2022

Grip op je ruimtelijke projecten in één dag

Op donderdag 7 juli organiseren we opnieuw onze training ‘Grip op je ruimtelijke projecten in één dag’.

In deze training krijg je praktijkgerichte basiskennis om een impuls te geven aan je ontwikkeling. Je krijgt een goed beeld van de breedte van zowel de projectmatige kant als de financiële en juridische kant van het vak. Je ontwikkelt kennis en vaardigheden om de opgaven gestructureerd en integraal uit te voeren. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en we oefenen in de praktijk. We vragen iedereen vooraf een case in te brengen.

De training wordt gegeven door projectmanagers met veel ervaring bij overheidsorganisaties. Zij combineren theoretische kennis met eigen praktijkvoorbeelden waardoor training levendig, interactief en goed toepasbaar is. Er zijn minimaal twee docenten aanwezig om ruime persoonlijke aandacht te geven.

INDIVIDUELE COACHING

Naast onze training voor 6-10 deelnemers bieden we ook individuele coaching aan. Ideaal als je na de training bewust verder aan de slag wil met wat je tijdens de training hebt geleerd. Ons coachtraject bestaat uit drie sessies waarin we verder in gaan op jouw leerdoelen, bewustwording van je kwaliteiten en belemmeringen en we geven je handvatten voor het vervolg. Dat kunnen bijvoorbeeld voor jou op maat gemaakte opdrachten zijn waarmee je kunt oefenen in de praktijk.

AANMELDEN

Voor meer informatie of om je aan te melden kun je terecht bij Marjan Brinkman (via marjan@beeckk.com of 06-12373874).

Bekijk onze flyer voor het programma!