25 mei 2021

Ruimtemaken met karakter #Freek

Elke twee weken vertelt één van onze Ruimtemakers wat dat voor ons nou betekent, Ruimte maken met karakter. Deze keer is het de beurt aan Freek de Groot!

Duurzame gebiedsontwikkeling, dat is waar ik voor sta. Ontwikkeling met een goede balans tussen de gebouwde omgeving en de natuur. Ontwikkeling waar de maatschappij blij van wordt, gebaseerd op de geschiedenis en de kernwaarden uit de omgeving en met een heldere visie voor de toekomst. En gebiedsontwikkeling met lef. Verder denken waar anderen stoppen, daar krijg ik energie van.

Ik kijk uit naar constructieve samenwerkingen. Opdrachtgevers zie ik als partners en de mensen als collega’s. Ik hecht waarde aan het ‘samen creëren’ waarbij de samenwerking in het team voorop staat. Daarbij heb ik bijvoorbeeld altijd zin in die gezellige borrel waarmee ik de verbinding met anderen opzoek.

Ook bij BEECKK staat ontwikkeling hoog in het vaandel. Dat koester ik. Zowel de ontwikkeling van het bedrijf als persoonlijke ontwikkeling zijn van essentieel belang. Ik voel me trots om te werken in een omgeving waar iedereen het beste uit zichzelf en uit anderen wil halen. Die motivatie zie ik ook terug in de projecten.