20 juli 2022

Ruimtemaken met karakter #Tessa

Elke twee weken vertelt één van onze Ruimtemakers wat dat voor ons nou inhoudt, Ruimte maken met karakter. Deze keer is het de beurt aan Tessa Besselink!

Ruimtemaken met karakter betekent voor mij werken aan onze leefomgeving vanuit gezamenlijkheid en gericht op de toekomst. Gezamenlijkheid, omdat we met zo velen gebruik maken van de ruimte om ons heen. Jong en oud, bewust en onbewust, ervaren en onervaren: iedereen doet mee. Gericht op de toekomst, omdat alles wat we nu doen, effect heeft op wat we later kunnen doen. Woningbouw, de Omgevingswet, klimaatbestendigheid: het zijn thema’s waar ik nu aan het begin van mijn werkende leven mee bezig ben, maar waar ik later nog steeds de invloeden van ga merken in mijn eigen omgeving.

Bij BEECKK werken we aan de leefomgeving. Door onze rol als projectleider bij onze opdrachtgevers hebben we echt de mogelijkheid om van betekenis te zijn voor een gezamenlijke en toekomstgerichte leefomgeving. Door tijdens het werk ook stil te staan bij waarom we iets doen, zorg ik niet alleen voor ontwikkeling in projecten, maar daarnaast ook voor mijn eigen ontwikkeling in dit werkveld.  Dat is voor mij ruimte maken met karakter. En dat is ook nog eens heel erg leuk om te doen!