3 maart 2022

Ruimtemaken met karakter #Jorn

Elke twee weken vertelt één van onze Ruimtemakers wat dat voor ons nou inhoudt, Ruimte maken met karakter. Deze keer is het de beurt aan Jorn van der Werf!

Ruimte maken met karakter gaat veel verder dan alleen bezig zijn met onze dagelijkse leefomgeving. Overigens ook heel belangrijk, zeker in de huidige maatschappelijke context met het besef dat we zuinig moeten zijn op onze aarde.
Maar ruimte maken met karakter gaat bij BEECKK ook over persoonlijke ontwikkeling. Ruimte die er is om dingen anders te doen, andere dingen te doen en te onderzoeken waar je gelukkig van wordt.

Ons motto is niet voor niets resultaat en werkplezier. Het één gaat in mijn ogen niet zonder het ander. We proberen elkaar uit te dagen en na te laten denken over de toekomst.
We geven vrijheid en ontwikkelperspectief op basis van vertrouwen. We verwachten er verantwoordelijkheid voor terug. Dat is karakter!

Ooit begonnen met de gedachte om met een team van 10-12 leuke mensen aan leuke projecten te werken met leuke opdrachtgevers. Nu gegroeid naar 3 teams. En dat met het behoud van de (pioniers)cultuur van het eerste uur. Daar ben ik trots op!