27 mei 2021

Ruimtemaken met karakter #Lotte

Elke twee weken vertelt één van onze Ruimtemakers wat dat voor ons nou betekent, Ruimte maken met karakter. Deze keer is het de beurt aan Lotte Nieuwschepen!

De ruimte om ons heen gebruiken we allemaal. Dat zie ik rondom het water bij het Muntgebouw in Utrecht. Voor mij een geslaagd stukje stad: ruimte voor fietsers, een perfecte plek om je dagelijkse ommetje te lopen en de seizoenen voorbij te zien gaan. In de zomer kun je aan de waterkant zonnen en zwemmen en afgelopen winter kon er zelfs geschaatst worden.

Ruimtemaken met karakter is voor mij een bijdrage leveren aan een prettige leefomgeving en een geslaagd stukje stad of dorp. De projecten die ik doe raken altijd aan de omgeving van mensen. Ik vind het bijzonder om te werken voor die omgeving, waar zoveel mensen gebruik van maken. Dat maakt dat ik me in wil zetten voor mooie plekken, nu en in de toekomst. Dat doe ik door het verhaal te begrijpen en te luisteren naar anderen. Mijn creativiteit zet ik daarbij graag in om processen beeldend neer te zetten.