Lotte Nieuwschepen

Beeldmaker

Als betrokken projectleider begeleid ik graag gebiedsontwikkelingen. Een complex ruimtelijk project is als een uitdagende puzzel die je moet oplossen. Plannen waar ontwerp, groen, verkeer, landschap en duurzaamheid in samenhang worden bekeken en waarbij elk onderwerp een eigen plek in de puzzel verdiend. Door goed te luisteren en door samen te werken met alle spelers geloof ik dat je tot de beste oplossing komt. Mijn creativiteit zet ik daarbij graag in, om bijvoorbeeld ingewikkelde processen en opgaven te verbeelden.

Wout over Lotte

Lotte is als geen ander in staat om met één prikkelende vraag of opmerking tot een nieuw inzicht te komen. Deze creativiteit gebruikt ze om oplossingen te vinden voor complexe vraagstukken. Als je denkt vast te lopen, weet Lotte je weer op weg te helpen.

De samenwerking met Lotte is prettig, omdat zij rust uitstraalt en goed voorbereid te werk gaat. Ze is slim maar schreeuwt dat niet van de daken. Als persoon is ze ook nog eens erg sociaal en is er altijd ruimte om ook op persoonlijk vlak bij te praten. Ze leert haar collega’s en de mensen met wie wij samenwerken echt kennen. Juist daarom krijgt ze altijd veel voor elkaar.