24 februari 2021

RUIMTEMAKEN MET KARAKTER #MAAIKE

Elke twee weken vertelt één van onze Ruimtemakers wat dat voor ons nou inhoudt, Ruimte maken met karakter. Deze keer is het de beurt aan Maaike Treuren!

Samen maken we onze omgeving, en laat deze omgeving nu continu in ontwikkeling zijn! Of het nu op een creatieve manier is, mijn nuchtere blik, of het delen van vernieuwende inzichten: aan die ontwikkeling lever ik graag mijn bijdrage. Het liefst werk ik samen met anderen om resultaten te bereiken. Naast die resultaatgerichtheid, vind ik het ook belangrijk om in een samenwerking het beste in elkaar naar boven te halen. Goed luisteren naar wat een ander nu écht vertelt en de juiste mensen met elkaar verbinden. Daarnaast ben ik niet bang om creatief te denken en zet ik graag de extra stap om met deze ideeën een positieve verandering teweeg te brengen!

De afgelopen tijd heb ik met mijn werkzaamheden de duurzame leefomgeving en de energietransitie een stuk verder gebracht. Dit zijn belangrijke onderwerpen die vaak voor inwoners nog ver weg lijken. Ik vind het belangrijk om deze onderwerpen begrijpelijk te maken en om inwoners in deze verandering mee te nemen. Door het betrekken van inwoners, hun kijk op de leefomgeving en daarbij ook rekening houdend met de geschiedenis en de culturele waarden van een plek, creëer je uiteindelijk de mooiste oplossingen.