10 februari 2021

RUIMTEMAKEN MET KARAKTER #MARJAN

Elke twee weken vertelt één van onze Ruimtemakers wat dat voor ons nou inhoudt, Ruimte maken met karakter. Deze keer is het de beurt aan Marjan Brinkman!

Groeien en de BEECKK cultuur behouden. Groeien en de structuur bewaken & zaken op rolletjes laten lopen, daar sta ik ’s ochtends voor op! Iedere dag is anders en de hectiek verschilt van dag tot dag. Als Organisatiemaker help ik op het vlak van acquisitie kansen te zien en te verzilveren. Op HR-gebied ben ik actief betrokken bij THUIS bij BEECKK, ons pad van ‘werving tot alumni’. Ook begeleid ik onze SCRUM trajecten als SCRUM Master. Een vlotte en energieke manier om tot goede verbeteringen te komen op het gebied van huisstijl, website en nieuwe dienstverlening. Uitdagingen zijn er genoeg, want er zit helaas maar 24 uur in een dag. Dus, hoofdzaken van bijzaken onderscheiden, ‘first things first’ en het koppie erbij houden zijn wel essentiële zaken.

Ik maak ruimte (in mijn hoofd) en doe energie en nieuwe ideeën op door te wandelen en hard te lopen in het Groene Hart, van Gouderak tot Vlist. Ontspannen doe ik bij een spannende Scandinavische moordzaak (in boekvorm, wel te verstaan), een warm bad en een lekker wijntje. Bij voorkeur in combinatie! 😊