Pepijn van den Eerenbeemt

Relatiemaker

In het nieuws komen regelmatig de ruimtelijke uitdagingen van nu naar voren, zoals het grote woningtekort, stikstofdepositie en de energietransitie. Ik draag graag mijn steentje bij aan een oplossing voor deze vraagstukken, in het bijzonder het woningtekort.

Daarbij gaat het niet alleen om zoveel mogelijk bouwen, maar ook slim naar de ruimte kijken en prioriteren in je projecten. Soms is het dan beter om iets dan juist niet te doen. Een open nieuwsgierige houding, betrokkenheid, duidelijke kaders en een realistische blik helpen in het maken van een integraal plan. Daarbij zie ik het als een uitdaging om een relatie te leggen tussen verschillende groepen en belangen.

Resultaten van je werk zie je dan fysiek terug. Dit maakt ons werk zo mooi. Samen kunnen we echt een verschil maken.

Etienne over Pepijn

Organisatorisch heeft Pepijn altijd alles op orde, waardoor hij zowel naar de opdrachtgevers toe als naar alle belanghebbenden heel veel rust brengt. Deze rust gebruikt hij vervolgens om met scherpe analyses en goeie adviezen te komen. Maar niet alleen voor de opdrachtgever is het fijn om met Pepijn te werken, ook als collega is hij een prettig persoon om er bij te hebben. Een serieuze collega met veel kennis wanneer het nodig is, maar ook altijd in voor een grapje en ook gewoon een relaxte vent.