22 augustus 2018

Vacature Trainee Ruimtelijke Ontwikkeling

Wij zijn op zoek naar nieuwe trainees! Ben jij (bijna) afgestudeerd en vraag je je af wat een Ruimtemaker bij BEECKK nou precies doet? Dan maken we graag kennis met je op onze talentendag. Op onze talentendag leer je BEECKK Ruimtemakers kennen, maar je leert ook veel over jezelf.

Het is lastig om op papier over te brengen wat projectleiders bij BEECKK precies doen, maar we kunnen er zelf wel heel enthousiast over vertellen. Door middel van een aantal workshops laten we jou ervaren wat we doen en wie we zijn en zorgen we ervoor dat jij met een bak aan nieuwe inzichten ons kantoor verlaat. Aan het eind van de middag is er natuurlijk tijd om met een drankje wat uitgebreider in gesprek te gaan met elkaar en ons.

Benieuwd? Schrijf je voor 17 oktober in voor onze talentendag in door een e-mail te sturen naar Sjoerd Willems (sjoerdw@beeckk.com). Schrijf in je mail kort jouw motivatie om je op te geven voor de talentendag, die we in november organiseren. Voor vragen of meer informatie kun je hem ook bellen, op 06-40382542.

BEECKK Ruimtemakers is op zoek naar nieuwe trainees. We gebruiken de talentendag om kennis te maken met een groep jonge talenten. Als er van beide kanten een klik is willen we ongeveer vier mensen uitnodigen voor een vervolggesprek.