2 juni 2021

Vacature Ruimtemaker

BEECKK Ruimtemakers werkt vanuit drie monumentale, industriële panden in Eindhoven, Rotterdam en Arnhem aan de ruimtelijke ontwikkeling van Nederland. Wij lopen warm voor onderwerpen als woningbouwversnelling, energie en Omgevingswet. Er gebeurt veel in onze teams en we zijn erg ambitieus.

We ondersteunen gemeenten, provincies en andere overheden al sinds 2017 met de implementatie van de Omgevingswet als programmaregisseur, procesbegeleider of projectleider. We hebben hierbij onze eigen aanpak ontwikkeld en die slaat aan. Steeds meer opdrachtgevers weten ons te vinden en vragen onze hulp. Wij zijn daarom op zoek naar een ervaren adviseur of procesbegeleider die samen met ons aan de slag gaat met de Omgevingswet.

Jij, adviseur/procesbegeleider/programmaregisseur

Waar ben jij goed in? Je hebt kennis van en ervaring met de implementatie van de Omgevingswet. Je kent het reilen en zeilen van een ambtelijke organisatie en begrijpt wat de implementatie van de Omgevingswet voor hen betekent. Je adviseert onze opdrachtgevers op verschillende niveaus (ambtelijk, management, bestuur & politiek) en weet daarbij een complexe opgave eenvoudig te maken. Je stuurt een project- of programmateam aan en staat voor een slim en soepel proces.

Bij ons werk je niet alleen aan de projecten voor onze opdrachtgevers (met name gemeenten) maar geef je ook vorm aan de interne ontwikkeling van BEECKK en je team met bijvoorbeeld kennisontwikkeling, marktontwikkeling, coaching, strategie of uitvoering.

Wij, BEECKK Ruimtemakers

In 2007 zijn wij gestart met een kleine club mensen die hun keuzes steeds vanuit het perspectief van de werknemer maakten; waardevol bijdragen, persoonlijke ontwikkeling en een positieve omgeving staan daarbij centraal. Inmiddels hebben wij ruim twintig collega’s die in drie volwaardige teams aan de bal zijn. Wij bieden een omgeving waarin mensen boven zichzelf uitstijgen!

Solliciteren
Voor ons zijn twee zaken van belang: dat je matcht met de cultuur van BEECKK én dat je weet wat je wilt en kunt om onze teams te versterken. Lijkt je dit wat? Stuur dan je sollicitatie naar wordookruimtemaker@beeckk.com.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Sjoerd Willems op 06-40382542 of sjoerd@beeckk.com.