7 december 2023

BEECKK Ruimtemakers is FD Gazelle 2023

In het jaar dat we 15 jaar bestaan hebben we wederom de FD Gazelle Award in de wacht gesleept! Marjan en Sjoerd namen de waardering voor onze groei op 23 november in ontvangst in Theater Amsterdam.

Voorafgaand aan de uitreiking woonden zij een panelgesprek georganiseerd door Unique bij over de beste bedrijfscultuur. Interessante voorbeelden uit de praktijk kwamen voorbij en Spencer Heijnen verbond op inspirerende wijze theorie met praktijk. Voor ons vooral een feest van herkenning, onze cultuur is precies het centrale element waarin we ons onderscheiden en waar we heel trots op zijn.

Bij BEECKK werken we namelijk al vijftien jaar samen aan een gezonde groei. Wij hebben geleerd hoe je groter kunt worden met behoud van je eigen cultuur. Inmiddels hebben we teams in Arnhem, Rotterdam en Eindhoven maar proef je nog steeds de hechte cultuur van toen het 15 jaar geleden in het Klokgebouw begon. En nog altijd smaakt BEECKK naar meer!

Een mooie bevestiging dus van wat wij al lang wisten: BEECKK is gewoon een hele fijne club waar we met veel plezier werken en dat nemen we mee naar onze opdrachtgevers, met wie we samen  werken aan mooie resultaten in de fysieke leefomgeving!