2 november 2023

De BEECKK Academie

Vanaf 1 januari 2024 openen we de BEECKK Academie!
Werken in het ruimtelijk domein is uitdagend en vraagt van professionals dat zij voortdurend meebewegen met de ontwikkelingen van deze tijd. Het speelveld wordt steeds complexer, met meer en meer partijen. Nieuwe ontwikkelingen zoals de implementatie van de Omgevingswet of de uitdagingen van de energietransitie vragen om een andere manier van werken. Hiervoor heb je kennis nodig van projecten, processen en de ruimtelijke inhoud, maar ook de juiste vaardigheden en (zelf)vertrouwen.

Bij BEECKK hebben we veel ervaring in het ruimtelijk domein. We vinden persoonlijke en professionele ontwikkeling heel belangrijk én hebben kennis van inhoud, vaardigheden en proces.

Daarom starten we in januari 2024 met de BEECKK Academie. Met de BEECKK Academie vertalen we die kennis en ervaring in toegankelijke en praktische trainingen voor professionals en managers in het ruimtelijk domein van de publieke sector.

BEECKK helpt jou je rol als projectleider of professional in het ruimtelijk domein vorm te geven. We zorgen voor een goede basis aan kennis van het ruimtelijk domein. Doordat we daarnaast aandacht  besteden aan houding en vaardigheden krijg jij  (en/of jouw team) meer vertrouwen en plezier in je werk. Zó geef jij sturing aan jouw professionele ontwikkeling!

Hoezo Praktijkacademie?
Wij zijn geen opgeleide docenten maar werken dagelijks in het ruimtelijk domein. Wij doen onze kennis op in de praktijk en delen deze via onze projecten graag met onze opdrachtgevers om hen een stap verder te brengen. En dat doen we vanaf januari met de BEECKK Academie dus ook graag met jou!

Onze trainingen bestaan uit verschillende onderdelen, zodat je jouw leertraject kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften en ambities. We bieden drie richtingen aan om uit te kiezen, die vind je hier.

Wil je meer weten over onze trainingen en de BEECKK Academie, bekijk onze website!
Je kunt je al direct inschrijven voor de eerste trainingen van 2024. Wil je weten welke training het beste bij je past of heb je andere vragen?  Neem contact met ons op via academie@beeckk.com