28 april 2021

Ruimtemaken met karakter #Stijn

Elke twee weken vertelt één van onze Ruimtemakers wat dat voor ons nou betekent, Ruimte maken met karakter. Deze keer is het de beurt aan Stijn van Rijen!

Ik geniet elke dag weer van contact maken met de mensen om me heen. Met mijn open houding en enthousiasme weet ik echt verbinding te maken en succesvolle samenwerkingen vorm te geven. Ik werk graag samen met een gedreven team aan complexe projecten op het gebied van mobiliteit, infrastructuur en gebiedsontwikkeling. Projecten waarbij vaak veel verschillende partijen betrokken zijn. Daarbij geef ik richting aan het gehele proces: het ontwerp, de voorbereiding van de besluitvorming, de financiering en de participatie met de omgeving.

Ik krijg energie van projecten waarbij we buiten de gebaande paden mogen werken. Waarbij we de ruimte krijgen om een creatief plan te maken om het project eens anders aan te vliegen. Om uiteindelijk fraaie projecten te realiseren waar we trots op kunnen zijn! Waarbij Nederland weer een stukje mooier, prettiger, veiliger en duurzamer wordt.