Doortje Verweij

Toekomstmaker

Nadenken over de toekomst is iets dat ik altijd heel spannend heb gevonden: je kunt niet voorspellen hoe het leven in de toekomst gaat lopen, of wat bepaalde keuzes je gaan brengen. Onverwachte gebeurtenissen brengen je planning dan misschien in de war, ze bieden tegelijkertijd nieuwe en interessante kansen met zich mee. Bovendien maakt het onvoorspelbare het leven leuk en blijft er genoeg over waar je wél invloed op hebt.

Dit geldt ook voor de inrichting van onze leefomgeving. Met een open blik kijk ik naar alles wat hierin mogelijk is en hoe ik in mijn werk hieraan een bijdrage kan leveren. Door bewust na te denken over de toekomstbestendigheid van onze fysieke leefomgeving vind ik de toekomst niet langer vooral spannend, maar met name heel interessant!

Maaike over Doortje

Doortje gaat super enthousiast aan de slag met alles wat op haar pad komt. Ze weet mensen mee te nemen in haar aanpak, te enthousiasmeren en op deze manier projecten tot een goed einde te brengen. Daarnaast is Doortje heel sociaal en heeft ze altijd aandacht voor wie er tegenover haar zit. Ze luistert naar je verhalen en komt met goede ideeën.