22 december 2022

RUIMTEMAKEN MET KARAKTER #DOORTJE

Bij BEECKK vertellen we graag wat ruimte maken met karakter voor ons nou inhoudt, deze keer is het de beurt aan Doortje Verweij!

De wereld om ons heen is continue in beweging. Dat zie ik ook om me heen in mijn woonplaats Utrecht. Deze foto is gemaakt op het stationsplein. Toen ik vijf jaar geleden in Utrecht ging studeren zag het gebied rondom het Centraal Station er nog heel anders uit. Maar ondanks dat ontwikkelingen snel gaan, gaat hier vaak een complex proces aan vooraf. Er moeten politieke en bestuurlijke keuzes worden gemaakt en ook externe factoren spelen een grote rol.

Bij BEECKK adviseren wij gemeenten over dit soort complexe ontwikkelingen. Dat doen wij vaak in de rol van projectleider. Projectleiders zijn er in allerlei verschillende vormen. Voor mij is het belangrijk om nieuwsgierig te zijn en de juiste vragen te stellen. Kritisch zijn terwijl je ook naar de best mogelijke oplossing zoekt, dat is voor mij ruimte maken met karakter. Bij BEECKK krijg ik de ruimte om mezelf te ontwikkelen binnen veel diverse projecten en daar werk ik elke dag met veel plezier aan!