16 mei 2022

Aan de slag met gedrag in 9 simpele stappen

Hoe zorg je dat jouw doelgroepen terugkomen in het ontwerp van de buitenruimte? Hoe stimuleer je verduurzaming of het anders werken onder de omgevingswet? Het begint met gedrag. En gedragsverandering. Wil je meer weten over hoe je gedrag verandert?

Dan is ons gedragsDOEboek iets voor jou!

Samen met BIG’R en de gemeente Rotterdam hebben wij het interactieve gedragsDOEboek: In 9 simpele stappen van vraagstuk naar oplossing. Het gedragsDOEboek is voor iedereen te downloaden en te gebruiken onder aan deze pagina.

Van klimaatverandering en sociale ongelijkheid tot fietsen zonder licht of minder alcohol drinken: het maakt niet uit of het vraagstuk groot en abstract of klein en concreet is. Het gaat allemaal over het gedrag van mensen.

Dit werkboek leert je gedrag centraal te stellen, de juiste vragen te stellen en gedragskennis te gebruiken om tot oplossingen te komen. Je kan meteen aan de slag: het werkboek bevat oefeningen en werkbladen die je direct kan toepassen in de praktijk. Het helpt je om de uitdagingen in je werk vanuit een gedragsperspectief te benaderen en zo tot nieuwe inzichten en oplossingen te komen.

Maar hoe doe je dat? Dat lees en oefen je in het gedragsDOEboek!

Klik hier om het gedragsDOEboek te downloaden.

In het DOEboek leer je vraagstukken sneller als gedragsvraagstukken herkennen, welke diverse factoren gedrag bepalen en effectieve manieren om gedrag te veranderen.https://www.beeckk.com/wp-content/uploads/2022/05/GedragsDOEboek.pdf

Wij denken graag met jou mee over je ruimtelijke gedragsvraagstuk. Neem contact op met Lieve (lieve@beeckk.com).