Lieve van den Boogaard

Matchmaker

Hoe onze omgeving is ingericht beïnvloedt hoe we leven, wonen, werken, reizen, bewegen en welke keuzes we maken. Daarmee biedt onze leefomgeving veel kansen voor de maatschappelijke opgaven van deze tijd.  Maar, het is ook uitdagend. Onze ruimte is schaars en de opgaven zijn groot. Hoe zorgen we ervoor dat we, nu en in de toekomst, kunnen blijven leven, wonen en werken zoals we gewend zijn? Of zelfs meer dan we gewend zijn?

Groots durven dromen, keuzes durven maken en zelfkennis zijn voor mij toverwoorden. Die probeer ik in mijn werk als projectleider elke dag toe te passen. Ik ben op mijn best als ik structuur aan kan brengen in complexe opgaven, waar verschillende thema’s, spelers en belangen elkaar raken. Voor mij komt dan alles samen in het werken aan complexe ruimtelijke vraagstukken: altijd uitdagend en in beweging.

Tessa over Lieve

Met Lieve als collega heb je geluk! Ze is namelijk gedreven, kritisch en overtuigd om altijd het beste resultaat te behalen. Kwaliteit en het proces ernaar toe vindt ze belangrijk. Los van de inhoud kijkt Lieve ook echt naar mensen met wie ze werkt. Ze zorgt met haar open, geïnteresseerde en betrouwbare houding ervoor dat je het beste in jezelf naar boven haalt en haar enthousiasme is aanstekelijk. Daarnaast weet je bij Lieve zeker dat geen dag ongezellig is!