Roëlle Venema

Waarmaker

Nieuwsgierigheid is één van mijn drijfveren. Ik leer graag en snel alle mogelijke details van zowel kleine opdrachten als grote projecten. Daarnaast zie ik het als een uitdaging om bestaande ervaringen met vernieuwende inzichten te combineren. Ontwikkelingen die ik daarom nauwlettend volg zijn de energietransitie, innovatie in gebiedsontwikkeling en de verduurzaming van de mobiliteitssector. In het team van BEECKK wil ik van toegevoegde waarde zijn door mijn focus op duurzaamheid en het milieu.

christel over Roëlle

Roëlle is zo iemand die je als eerste kiest om een opdracht mee te doen. Met haar in je team weet je zeker dat er meters gemaakt worden. Ze heeft maar een half woord nodig en maakt zich onderwerpen snel eigen. Je kunt er bovendien vanuit gaan dat er kwaliteit geleverd wordt. Want Roëlle is slim, heeft een enorme drive, een brede kennis en haar lat ligt altijd hoog.

Daarnaast is ze door haar humor, haar scherpe blik en haar verrassende manier van denken een leuke persoon om mee te werken. En die eigenschappen weet ze ook goed te gebruiken om mensen en organisaties in beweging te krijgen.