Remko Engels

Tempomaker

In mijn werk wil ik graag een verschil kunnen maken en een bijdrage leveren aan de maatschappij. Het werkveld van de ruimtelijke ontwikkeling leent zich daar uitstekend voor met grote opgaven op het gebied van de energietransitie, toekomstbestendig wonen en slimme en duurzame mobiliteit. Het toe werken naar concrete en toepasbare oplossingen voor deze problemen geeft mij veel energie en voldoening.

Als projectleider ga ik daarbij ondernemend en pragmatisch te werk, zonder de mens en organisatie uit het oog te verliezen. Ik hou er van complexe vraagstukken te analyseren en structureren en zo samenwerking tussen verschillende belanghebbenden te faciliteren. Zodat elke betrokkene de ruimte krijgt en voelt om vanuit zijn eigen rol en expertise optimaal bij te dragen aan de uiteindelijke uitkomst; een succesvol project in proces en resultaat.

Tessa over remko

Met Remko in je project weet je zeker dat je gestructureerd en gedegen te werk gaat. Remko is kritisch maar staat open voor meningen van anderen. Hij zorgt met hard werken en goed doorvragen dat een actie duidelijk en compleet wordt afgerond. Daarin vergeet hij niet de mensen om zich heen; hij laat merken dat hij de inzet van anderen waardeert. Daarnaast heeft Remko altijd wel tijd voor een grapje, neemt hij de tijd om een helpende hand te bieden of om gezellig bij te praten. Kortom, Remko is een fijne collega