Wout Berkers

Plaatsmaker

Bij ruimtelijke ontwikkelingen is niet ‘wat’ je doet het belangrijkste, maar met ‘wie’ je het doet en ‘hoe’ je dit hebt aangepakt. Alleen in een omgeving waar ruimte en transparantie is over belangen en ambities worden de maximale resultaten geboekt. Van zo’n samenwerking maak ik graag deel uit.

De omgeving is dus niet alleen de fysieke ruimte om ons heen, maar ook de mensen die dit mogelijk maken. Ik ben een helper en een meedenker, maar vraag ook door en benoem de roze olifant in de kamer. Communicatie op verschillende niveaus is essentieel. Ik spreek de taal van bewoners, ondernemers, vakspecialisten en bestuurders en weet dit bij elkaar te brengen. Ik ben altijd te porren voor creativiteit of een experiment en daag ook andere daarin uit.

Droomden we er als kind niet allemaal van dat we zelf konden bepalen hoe de wereld om ons heen er uit zag?

De realiteit is misschien net iets complexer, maar iedere dag ga ik vol energie aan de slag om deze kinderdroom een klein beetje waar te maken.

Lotte over Wout

Als niet alles volgens plan verloopt of uitdagingen met zich meebrengt heeft Wout altijd een oplossing achter de hand. Waar de één vastloopt, weet hij wel een weg te vinden. Hij is altijd bereid om zijn oplossingen en adviezen te delen. Hij maakt tijd en vraagt geduldig door tot de kern. Zo motiveert hij je verder te kijken dan je neus lang is. Gelukkig is er naast een serieuze werkhouding ook altijd ruimte en tijd voor gezelligheid. Zo zijn voetbal, koken en honden ook vaak onderwerp van gesprek. Samenwerken met Wout is daarom leuk én waardevol.